Carbonara med varmrökt Gårdsclarias
INGREDIENSER
(4 PORTIONER)
1 hel Varmrökt clarias
400 g spaghetti eller Linguine
1/2 dl kokvatten
2 äggulor
1 dl riven ost
1 citron
1 kruka persilja
Salt
Peppar
GÖR SÅ HÄR
1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. När du häller av vattnet så ska du spara ½ dl av kokvattnet.
2. Filea den varmrökta clariasen enligt anvisningarna och skär i lagom stora bitar.
3. Knäck äggen och separera gulan från vitan. Lägg gulorna i pastan och rör runt.
4. Riv parmesanosten och häll över pastan tillsammans med kokvattnet.
5. Skölj citronen och riv skalet, undvik att få med det vita.
6. Smaka av pastan med salt, peppar och citronzesten.
7. Strö över persilja innan servering.
Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!