top of page
Clariasröra med varmrökt Gårdsclarias
INGREDIENSER
(4 PORTIONER)
200g Varmrökt Clarias
2 dl Crème fraiche
1 dl majonnäs
3 msk dill
1/2 msk citronsaft
1/2 krm vitpeppar
2 krm wasabi
1 burk tångkaviar
1 surdegsbröd
1 kruka sallad
smör
salt
GÖR SÅ HÄR
1. Blanda crème fraichen, majonäsen, wasabin och citronsaften. Smaka av med salt och vitpeppar.
2. Skär den rökta clariasen i lagom små bitar och häll ner i röran.
3. Hacka och blanda i dillen precis innan servering.
4. Skär en skiva av surdegsbrödet. Bred på smör och lägg ett salladsblad i botten, lägg på röran och toppa med tångkaviar och en citronklyfta.
Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!
bottom of page