top of page
GF_Pil_Cirkel.png

Pytt i panna med ryggbit av Gårdsclarias, stekt ägg och rödbetor

INGREDIENSER

(4 PORTIONER)

500 g ryggbit av Gårdsclarias

1 kg potatis

2 medelstora gula lökar

4 Ägg

Inlagda rödbetor

Salt

Peppar

Smör att steka i

GÖR SÅ HÄR

1. Skala potatisen och koka den i saltat vatten.


2. Häll av vattnet när potatisen är mjuk, låt svalna.


3. Skär potatisen i små bitar.


4. Skär Gårdsclariasen i små kuber.


5. Hacka löken i lagom storlek och fräs i en stekpanna med en klick smör i någon minut.


6. Lägg löken åt sidan och stek fisken och potatisen tills den fått fin färg, salta och peppra efter smak. Tillsätt sedan löken i pytten.


7. Servera med stekt ägg och inlagda rödbetor.

Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!

bottom of page