top of page
Wrap med fiskköttbullar
INGREDIENSER
(4 PORTIONER)
400 g Fiskköttbullar
4 Libabröd
1/2 burk ajvar
Vitlöksmajonäs eller Vitlökssås
Saltgurka
Blandad sallad
250 g tomater
Fett att steka i
GÖR SÅ HÄR
1. Stek fiskköttbullarna i valfritt fett i en stekpanna tills dom blivit varma och fått lite färg.
2. Värm libabröden lite snabbt på låg värme i ugnen tills dom känns lagom varma.
3. Bred på önskad mängd ajvar på libabrödet.
4. Lägg på sallad, saltgurka, tomater och fiskköttbullar.
5. Ringla över vitlökssås och vik ihop libabrödet. Smaklig måltid!
Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!
bottom of page